google-site-verification: google74364ca3eefff660.html
Pabrik Tas | Pengrajin Tas Bandung | Tas Promosi | Konveksitaskaos | Tas Seminar | Tas Troli | Tas Laptop | Topi | Map Ijasah | Tas Ransel | Cover Agenda | Map Sertifikat | Agenda | Rumah Produksi Tas
  • Backpack troli samurai
  • TSA BNI Syariah Tabungan iB Tapenas Hasanah 2013
  • Id Card Jahit Bahan imitasi Kulit 2012
  • Topi Bank Aceh 2012 Ravel
  • Bloknote Disdik Kab Karimun 2015
  • Poloshirt Bukaka 2014 Biru Dongker
  • Agenda BTPN 2015
  • GK Karet Sensus Ekonomi 2015
  • Bantal Mobil Bank BTN
Search
Search:
Information
News
28 Mei 2015
Nadoman Sunda
Kangjeng Nabi detail

2 Mei 2015
Buya Hamka
Buya Hamka detail

28 April 2015
Janganlah Sekali-kali Meremehkan Sebuah Kebaikan
(BC Kawan) dari Ibnul Qayyim Al Jauziyyah dalam Kitab Miftah Daaris Sa'aadah detail

21 April 2015
Belajarlah Kawan
Berbagi ilmu dari nasihat orang lain detail

» index berita
Testimonial
Saranatas
[URL]
Selamat!!!! semoga sukses selalu.

» lihat testimonial
» isi testimonial
Others

Nadoman Sunda


28 Mei 2015

Gusti urang sarerea

Kangjeng Nabi anu mulya

Muhammad jenenganana

Arab Qurais nya bangsana

Ramana sayyid Abdullah

Ibuna Siti Aminah

dibabarkeunna di Mekkah

Wengi Senen taun Gajah

Rabi'ul Awal sasihna

tanggal kadua belasna

april bulan masehina

tanggal kadua puluhna

Ari bilangan taunna

lima ratus cariosna

tujuh puluh panambihna

sareng sahiji punjulna

Siti Aminah misaur

waktos babarna kacatur

ningal cahya mani ngempur

dibumina hurung mancur

Babar taya kokotoran

orok lir kenging nyepitan

soca lir kenging nyipatan

sarta harum seuseungitan

Keur opat taun yuswana

diberesihan manahna

Nabi dibeulah dadana

Malaikat nu meulahna

Jibril kadua rencangna

Mikail jenengan nana

Ngeusikeun kana manahna

Elmu Hikmat sapinuhna

Tuluy dada Kangjeng Nabi

gancang dirapetkeun deui

sarta teu ngaraos nyeri

di lap ku khotaman nabi

Nuju tanggal tujuh likur

Bulan Rajab nu kacatur

nurut kaol anu mashur

Kangjeng Nabi teh disaur

Dipapag ku Malaikat

nyandak Buroq nu kasebat

Leumpangna teh cara kilat

tungganganeun Nabi angkat

Ti Mekkah k Baitul Maqdis

teu nganggo lami antawis

ku jalma henteu katawis

Kersana Gusti nu wacis

Ti Baitul Maqdis terasna

naek na tangga kancana

Mi'raj tea kasebatna

ka langit Nabi sumpingna

Tujuh langit sadayana

jeung Arasy nu pangluhurna

disumpingan sadayana

katut surga narakana

Kangjen Nabi ditimbalan

ku Gusti ni sifat Rahman

anjeuna kudu netepan

salat muji ka pangeran

Kabeh jalma anu iman

sami pada kawajiban

salat nu lima giliran

henteu meunang dikurangan

Salat eta minangkana

dina agama tihangna

jalma nu luput salatna

nyata rubuh agamana



Baca juga
  » 2 Mei 2015
Buya Hamka
Buya Hamka

  » 28 April 2015
Janganlah Sekali-kali Meremehkan Sebuah Kebaikan
(BC Kawan) dari Ibnul Qayyim Al Jauziyyah dalam Kitab Miftah Daaris Sa'aadah

  » 21 April 2015
Belajarlah Kawan
Berbagi ilmu dari nasihat orang lain

Product Scroller
Pembayaran
Salam Hangat

Salam Hangat


BCA

346 168 5585

An. Asep Nugraha


Mandiri

130 000 906319 2

An. Asep Nugraha


Bank BRI

1077 0100 1988 504

an. Asep Nugraha


Others
Others